събота, 19 февруари 2011 г.

DIY - Jewelry box…


Не съм публикувала от доста време.Нешо ми се беше поизгубило вдъхновението в тази насока.Тези дни се бях заела да правя едни гривни и обърнах внимание на кутията ,в която държа част от материалите.Една стара кутия за игра на шах и табла.Миналата пролет бях облякла външната и част със самозалепващо фолио ,имитация на дърво.Но вътрешността бях забравила да донаправя.И тъй като милият ми мъж ми купи силиконов пистолет, се заех със забравеното дело.
Ето това пък е платът който ползвах.Поради ужасното качество на снимките,за което се извинявам ,можеби не си личи но лентите са тъмно сиви.В крайна сметка след малко лепене и наместване ,дойде ред и на украсата.Десенът на платът ми напомня за летните месеци и затова се спрях на Морска тематика - Мидички,перлички,рапанчета.Сложих и едно огледалце,за да може да си донамествам любимите бижута .

Много ми се иска от вътрешната част,там където е механизмът за затваряне да сложа дантела.За момента нямам подходяща и по ъглите не е напълно довършено ,но не се стърпях да споделя.
А ето тук се вижда ,както и едната гривна така и външната обвивка.
А сега дойде ред да благодаря на Мина от Angellove's Cooking

Доколкот разбрах трябва да избера хора,които ме вдъхновяват и да им напиша имената в азбучен ред.Така,че започвам :

А

Ани-Вкуснотека

Д

Дарла - DARLA home

Дженифър - Darling Notes

Е

Елиа - 100 Овце

Латинка -Мед и Мляко

М

Мариета -La Maison

Мария - LaMartinia

Мира - Marmottes et Chocolat

Р

Радостина -79 Ideas - a blog about decoration, design, decor, fashion, food and other pretty things

Риа -FavoritElements

Я

Яна - Indiqnica's world


 

4 коментара:

 1. Чудесна кутия си направила. Благодаря за доверието Petya.

  ОтговорИзтриване
 2. Радвам се, че съм сред хората, които те вдъхновяват.За мен твоят блог също е място, на което с удоволствие "отсядам":-)

  ОтговорИзтриване
 3. Петя, благодаря ти за наградата. Много се радвам, че те вдъхновявам, макар че ти нямаш нужда от вдъхновение като разглеждам какви красоти правиш!Поздрави

  ОтговорИзтриване
 4. Много са свежи, особено кухнята - светла и просторна!

  ОтговорИзтриване