вторник, 9 ноември 2010 г.

Израелски крем

Има един крем, който предизвиква приятни усмивки в нашето семейство.Ние си го знаем като израелски крем, но и Google не можа да ми каже такъв ли е или не :)Подходящ е за зимата,тъй като се прави със сурови яйца.Ето ги и нужните продукти :



Най важното при него е смесването на кремовете.Постепенно се изсипва от яйчният в масленият , като се разбърква непрекъснато.На мен най-ми харесва в комбинация с киви.

Подходяш е за торти, тъй като попива и става оооще по-вкусно.
От дадените в рецептата продукти излизат 4 чашки пълни с крем.

Хубаво е да престои няколко часа(1-2) в хладилника ,за да се стегне.Което ми напомня,че е готов и отивам да си хапна

Няма коментари:

Публикуване на коментар